top of page
sanvalentin2.jpg

Valentijnsdiner
14 februari

VOLZET - Uitzonderlijk zijn we open odinsdag 14 februari voor

een exclusief, romantisch diner.

Menù di San Valentino

Tartare di vitello / Tonno / Capperi.

(Kalfstartaar / Tonijn / Kappertjes.)

Pollo Arado / Parmigiano / Sucrina.

(Aradoakip / Parmezaan / Sucrine.)

Ravioli / Capesante / Vermouth / Caviale d’aringhe .

(Ravioli / St-Jacobs / Vermouth / Haringkaviaar.)

Supplement “imperial heritage caviar” 10gr. €25

Polpo / Pomodoro piccante / Polenta. **

(Inktvis / Pittige tomaat / Polenta.)

Sgroppino.

(Vloeibare sorbet.)

Gallinella rossa / Finocchio / Carota / Aglio nero

(Rode poon / Venkel / Wortel / Zwarte look.)

Pré Dessert. **
Pera / Cioccolato / Vaniglia.

( Peer / Chocolade / Vanille. )

 

— (bijpassende dessertwijn €10) —

5 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht €85 / €50 *

Volledige/wijnselectie t/m hoofdgerecht €105 / €60 **

Sgroppino is bij ieder menu inbegrepen.

Kaas ipv dessert? Meld het ons bij uw bestelling Suppl. €10.

 

redroses.jpg

volzet

Anker 1
bottom of page