top of page

Valentijnsdiner
14 februari
VOLZET - Uitzonderlijk zijn we open op dinsdag 14 februari voor
een exclusief, romantisch diner.
Menù di San Valentino
Tartare di vitello / Tonno / Capperi.
(Kalfstartaar / Tonijn / Kappertjes.)
—
Pollo Arado / Parmigiano / Sucrina.
(Aradoakip / Parmezaan / Sucrine.)
—
Ravioli / Capesante / Vermouth / Caviale d’aringhe .
(Ravioli / St-Jacobs / Vermouth / Haringkaviaar.)
Supplement “imperial heritage caviar” 10gr. €25
Polpo / Pomodoro piccante / Polenta. **
(Inktvis / Pittige tomaat / Polenta.)
Sgroppino.
(Vloeibare sorbet.)
Gallinella rossa / Finocchio / Carota / Aglio nero
(Rode poon / Venkel / Wortel / Zwarte look.)
Pré Dessert. **
Pera / Cioccolato / Vaniglia.
( Peer / Chocolade / Vanille. )
— (bijpassende dessertwijn €10) —
5 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht €85 / €50 *
Volledige/wijnselectie t/m hoofdgerecht €105 / €60 **
Sgroppino is bij ieder menu inbegrepen.
Kaas ipv dessert? Meld het ons bij uw bestelling Suppl. €10.

volzet
Anker 1
bottom of page