Menu

Menu

Op de menukaart van L’Angelo Rosso vindt u verschillende Italiaanse specialiteiten terug. U hebt de keuze uit verschillende koude en warme voorgerechten, pasta’s, vlees- en visgerechten. Alles wordt door onze chef Roberta Silvestrini met veel zorg en smaak voor u bereid. Ook zijn er verschillede menu’s waar u uit kan kiezen. Als er allergieën of speciale wensen zijn geef ons een seintje.

 


               

                                   



 

 

Onze Bib Gourmand 3 gangen menubib-gourmandvanaf 6/10/17:(alle dagen te verkrijgen zowel middag als avond) 

3 gangen keuze uit 1 voorgerecht en keuze uit hoofdgerecht vis, vlees of vegetarisch  en dessert kaas of zoet €37

 

Primo(Voorgerecht) :                                        

Burrata / Biet / Senape (mosterddressing).  OF                        

Zalm / Gin / Ricotta . OF

Carpaccio hert /  Ganzenlever / Hooi-gerijpt Pecorino-kaas.

Secondo(Hoofdgerecht):                                                                   

Pasta /  Walnoten-tapenade..   OF                                                                  

Wilde eend / Marsala / Nougat / Knolselder.  OF    

Schelvishaasje / Peperonata/ Leccino-olijven / Krielaardappel.

Dolce(Dessert:

Peer / Witte chocolade / ijscrème.  OF          

Formaggio misto (Kaasassortiment) Supplement €5.00  

Menu €37( met aangepaste wijn €60)                                                                                                                                                                    

De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel.                              (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)                                                                                                                                     

     

 



 

   



                                     

    Onze Menu L’Angelo Rosso vanaf 6/10/17:(alle dagen te verkrijgen zowel middag als avond)          

                Menu L’Angelo Rosso

                                     

                  Antipasto misto ( carpaccio hert / coppa vino rosso / crostini aubergine…).

                                                                                            ———————

                                              Tagliolini / paddestoelen/ verse seizoens- truffel.

                                                                                             ———————

                                                                                 * Halve kreeft / salade / appel.

                                                                                             ———————

                                                                                           Vloeibare sorbet.

                                                                                               ———————

                                                                   Hert / Ganzenleverterrine / Dadelsaus.

 

                                                                                             ——————–

                                                         Semifreddo/ Marsala / Amaretti-koekjes / Chocolade.

                   OF          

       Formaggio misto (Kaasassortiment) +€5

 

4-gangen menu     €60                               Wijnarrangement  + €30 (3 glazen)

5-gangen menu *      €75                            Wijnarrangement  + €40 (4 glazen)

Eventuele optie glas dessertwijn €10

  De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel.(wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

         



 

A la Carte 23*223vanaf 6/10/17

Entrate fredde/Koude voorgerechten

-Carpaccio rund / rucola / parmigiano 24m / olijfolie.                             

-Vitello tonnato / zachtgegaard kalfsvlees / tonijn-dressing.                     

Carpaccio hert /  Ganzenlever / Hooi-gerijpt Pecorino-kaas.                          

Zalm / Gin / Ricotta                                                                                          

-Burrata / Biet / Senape (mosterd dressing).     

     

       

Entrate calde/Warme voorgerechten

-Parmigiana aubergine parmigiano /tomatensaus/ burrata                            

-Minestrone ,groentensoep                                                      

-Gepelde Scampi’s  “L’angelo Rosso” look/room/anijs/beetje zoet               

-Krokant gebakken zwezerik met romige champignonsaus                                                                                          

-Cozze “Siciliana” ( Mosselen / Tropea-ajuin / pittige tomatensaus).              

-Warm geitekaasje / geroosterde amandelen / vijg.    

 

  

 

                  _____________________________________________________________________________

 

Pesce / Visgerechten

Schelvishaasje / Peperonata/ Leccino-olijven / Krielaardappel                     

-Gepelde Scampi’s “Diavola”  / look / tomaat  / pikant.        

                  


Carne / Vleesgerechte

– Hert / Ganzenleverterrine / Dadelsaus.                         

Tagliata (gerijpt entrecote) / zoetzure Tropea-ajuin / fris slaatje.                           

-Wilde eend / Marsala / Nougat / Knolselder.         

    

                    


Pasta als voorgerecht

Deze zijn ook als hoofdgerecht te verkrijgen. 

 

-Spaghetti vongole Veraci (venus-schelpjes).                                 

-Tagliolini marinara :mosselen,scampi’s zeevruchten,……               

-Pasta /  Walnoten-tapenade…                                              

-Tagliolini / paddestoelen/ verse seizoens- truffel..  .          

Paccheri / Salsiccia  / Mascarpone / Radicchio.        

Tagliolini / truffelboter / verse seizoens- truffel.                                  

-Risotto / Pompoen / Pijnboompitten / Pancetta.  .       

 


Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.