top of page

Menu Vegetariano

Menu Vegetariano (VANAF 8/11 tem  22/12 / 2024)

   Riso nero / Carota / Ravanelli / Bacche di olivello spinoso.

 (Zwarte rijst / Wortel / IJspegel radijs / Duindoornbes.) 

​​

​

                                              Consommé di funghi / Crêpe. *    

                                                                                    (Consommé van paddenstoel / Crêpe.) 

​​

​

                                        Ravioli ai funghi di bosco / Formaggio al tartufo **

                                                                                     (Ravioli bospaddenstoel / Truffelkaas.)   

​

​

                                                                   Tagliatelle / Zucca / Salvia / Noce.     

                                                                                (Tagliatelle / Pompoen / Salie / Walnoot.)      

     â€‹ 

​

​Sgroppino.

(Vloeibare citroen sorbet.)  

​​

​

                                              Tarte Tatin  / Mozzarella  / Cicoria.

                                                                                                   (Tarte tatin / Witlof / Mozzarella.)   

​

​

Pré Dessert. **

   (Mandarijn / Speculoos.)

​​

​

                                            Pera “Red Modoc” / Nocciola / Miso.

                                                                                              (Peer “Red Modoc”/ Hazelnoot / Miso.)

                                                       

​

                                                             

4 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht €80 / €40

5 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht  95 / €50 *

Volledige/wijnselectie t/m hoofdgerecht €115 / €60 **

​

Sgroppino is bij ieder menu inbegrepen.

Voor eventuele aanpassingen kan er een supplement aangerekend worden.

Kaas ipv dessert? Meld het ons bij uw bestelling Suppl. €10.

​

Menu per tafel.                                                              

 

      Opgelet:

op zaterdag wordt er enkel het 5 gangen of het volledig menu geserveerd.

                                  


                                                       

                 

bottom of page