MENU CLASSICO

Het Menu Classico kost €95 per persoon (€150 inclusief aangepaste wijnen).
Supplement kaviaar: potje voor €60 of lepeltje voor €25.
Supplement kazen in plaats van dessert: €10. Menu per tafel.

Momenteel kunnen we geen rekening houden met allergieën en/of specifieke dieetwensen
(met uitzondering op levensbedreigende allergieën).

Capesante / cavolo rapa / crescione / caviale “Heritage”
Sint-Jacobsvrucht / koolrabi / tuinkers / Heritage kaviaar

Fegato d’oca / tarte tatin
Ganzenlever / tarte tatin

Gamberone / “Salsa verde”
Reuzengamba / “Salsa verde”

Risotto / funghi di bosco / noci / pecorino
Risotto / bospaddestoelen / walnoot / pecorinokaas

Quaglia / tartufo / torta di patate
Kwartel / truffel / aardappel taart

Pré Dessert

Tiramisu Classico
Klassieke Tiramisu

Bijpassende dessertwijn: €10

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.