MENU CLASSICO

Het Menu Classico kost €95 per persoon (€150 inclusief aangepaste wijnen).
Voor €10 kan u het dessert vervangen met een supplement kazen. Menu per tafel.

Momenteel kunnen we geen rekening houden met allergieën en/of specifieke dieetwensen
(met uitzondering op levensbedreigende allergieën).

Parmigiana / stracciatella / basilico
(Aubergine uit de oven / burrata vulling / basilicum)

Tonno / caponata/ pistachio / caviale ”Imperial Heritage”
(Tonijn / groenten ratatouille / pistache / kaviaar)

Fegato d’oca / ciliegi / mandorle
(Gebakken ganzenlever / kersen / amandel)

Ravioli “Norcia / tartufo estivo
(Ravioli / kalfsgehakt / vers geschaafde truffel)

1/2 Aragosta / posillipo / pomodoro
(1/2 Kreeft / fijne groentjes / tomaat)

Pré Dessert

Profiteroles / pistacchio / nocciola / lampone
(Soes / pistache / hazelnoot / framboos)

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.