MENU CLASSICO

Het Menu Classico kost €95 per persoon (€150 inclusief aangepaste wijnen).
Voor €10 kan u het dessert vervangen met een supplement kazen. Menu per tafel.

Burrata / Pomodorini / Basilico
(Burrata / Symphonie tomaat / Basilicum)

Tartare di manzo / Condimento al tartufo / Tartufo fresco
(Handgesneden rundsvlees / Truffeldressing / Truffel)

Polpo pomodoro / Peperoncino /Aglio
(Octopus / Pittige tomatensaus / Look)

Tagliolini Vodka / Burro / Caviale ”Imperial Heritage”
(Pasta Vodka / Boter / Kaviaar ”Imperial Heritage”)

Filetto “Rossini” / Fegato d’oca / Marsala
(Filet-pur “Rossini” / Gebakken ganzenlever / Marsala)

Pré Dessert

Semifreddo / Pistacchio / Zabaione

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.