Menu Classico

Menu Classico

Burrata affumicata / Caponata / Aglio nero.

(Gerookte Burrata / Caponata / Zwarte look.)

Manzo / Fige / Parmigiano. *

(Zacht gegaard runds / Vijg / Parmigiano.)

Cozze / Pastina / Aglio e olio.

(Mosselen / Pastina / Aglio e olio.)

Pasta salsiccia / pomodoro / Finocchio.**

(Pasta salsiccia / Pomodoro / Wilde venkel.)

Sgroppino.

(Vloeibare sorbet.)

Branzino / Sedano / Vongole / Salsa alla vodka.

(Zeebaars / Knolselder / Vongole / Wodkasaus.)

— Supplement “imperial heritage caviar” 10gr. €25 —

Pré Dessert. **

Mirtillo / Mascarpone.

(Bosbes / Mascarpone.)

— (bijpassende dessertwijn €10) —

4 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht € 60/€ 35

5 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht € 75/ € 45 *

Volledige /wijnselectie t/m hoofdgerecht € 95/ € 55 **

Sgroppino is bij ieder menu inbegrepen.

Kaas ipv dessert meld het ons bij uw bestelling Suppl.€ 10.

Menu per tafel.