top of page

Menu Classico

Menu Classico (VANAF 8/11 tem  22/12 / 2024)

                    Sgombro / Carota / Bacche di olivello spinoso / Ravanelli.

                                                                               (Makreel / Wortel / Duindoornbes / IJspegel radijs.)

​

                                           

                                        Scampi / Consommé / Funghi di faggio / Bottarga. * 

                                                                    (Langoustine / Consommé / Beukenzwam / Bottarga.)

​

​

                              Capesante / Ravioli aperti / Vodka / Caviale di aringa.**

                                                                    (Coquille / Open ravioli / Vodka / Haringkaviaar.) 

​

                                                   

                           Tagliatelle / Ragù di cervo / Zucca / Amaretti. 

                                                                           (Tagliatelle / Ragout hert / Pompoen / Amaretti.)

 

 

Sgroppino.

​

(Vloeibare citroen sorbet.)  

​​

​

                        Lepre / Cicoria / Cavolo / Topinambur / Mirtillo rosso.

                                                                                       (Haas / Witlof / Kool / Aardpeer / Veenbes.)     

​

​

Pré Dessert. **

   (Mandarijn / Speculoos.)

​​

​

                                            Pera “Red Modoc” / Nocciola / Miso.

                                                                                              (Peer “Red Modoc”/ Hazelnoot / Miso.)

​​

                                                    

4 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht €80 / €40

5 gangen/wijnselectie t/m hoofdgerecht  95 / €50 *

Volledige/wijnselectie t/m hoofdgerecht €115 / €60 **

​

Sgroppino is bij ieder menu inbegrepen.

Voor eventuele aanpassingen kan er een supplement aangerekend worden.

Kaas ipv dessert? Meld het ons bij uw bestelling Suppl. €10.

​

Menu per tafel.

​

Opgelet:
Op zaterdag wordt er enkel het 5 gangen of het volledig menu geserveerd.

​

bottom of page