Roberta Klassiekers

Warme voorgerechten

Pomme Moscovite €59
Zure room – garnalen – 30gr. Belgische kaviaar.

Zwezerik €30
Room – pancetta – champignons.

Pasta Vodka €59
Doppio burro – 30gr. Belgische kaviaar.

Tagliolini tartufo €26
Truffel – boter – vers geschaafde truffel.

Gebakken g​anzenlever €30
Aardbei – vino cotto.

Pasta Granchio Reale €30
Kingkrabpoot – aglio e olio.

Pesce / Visgerechten

Sogliola mugnaia €39
Zeetong – hoeveboter – aardappel.

Sogliola tartufo €49
Zeetong – truffelboter – pasta – vers geschaafde truffel.

Carne / Vleesgerechten

Tagliata €44
Entrecote TGXU 6 weken gerijpt – aardappel – parmezaanse kaas.

(met vers geschaafde truffel + € 10)

Pasta’s

Pasta Vodka
doppio burro 30gr. Belgische kaviaar. €65

Pasta L’Angelo Rosso.
Rijkgevulde zeevruchten pasta met 1⁄2 kreeft ​​€45

Tagliolini tartufo
Truffel / boter / vers geschaafde truffel. €32

Pasta Granchio Reale
King-crab / aglio e olio. € 39

Degustatiemenu 55€

Het 4 gangen-menu

Burrata / Symphonie van tomaat / Basilicum-tomatensap.

St-Jakobsvrucht / Waterkers / Haringkaviaar / Pancetta.

​Sgroppino / vloeibare sorbet.

Roodbaars / Olijven Korst / Gele tomaat / Garnalensaus.

“ Bellini ” / Yoghurt / Perzik / Prosecco. (bijpassende dessertwijn €10)

Met aangepaste wijn + water. € 93.
(Bij elk wijnpakket zijn de wijnen inbegrepen t/m het hoofdgerecht)

Verkiest U kaas in plaats van dessert meld het ons bij uw bestelling. (Suppl.€ 9)

Degustatiemenu 75€

Burrata / Symphonie van tomaat / Basilicum-tomatensap.

St-Jakobsvrucht / Waterkers / Haringkaviaar / Pancetta.

​Pasta “Norcia”/ Kalfsgehakt / vers geschaafde truffel.

Sgroppino / vloeibare sorbet.

Roodbaars / Olijven Korst / Gele tomaat / Garnalensaus.

“ Bellini ” / Yoghurt / Perzik / Prosecco. (bijpassende dessertwijn €10)

Met aangepaste wijn + water. € 120.
(Bij elk wijnpakket zijn de wijnen inbegrepen t/m het hoofdgerecht)

Verkiest U kaas in plaats van dessert meld het ons bij uw bestelling. (Suppl.€ 9)

 

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.