Menu Bib Gourmand

3 gangen keuze uit 1 voorgerecht en keuze uit hoofdgerecht vis,

vlees of vegetarisch en zoet €37

Primo (Voorgerecht) :

    Gebakken sardientjes / Tomaat / Ricotta / Pijnboompitjes.

OF

Pasta / pancetta / ei / asparagi.

OF

Secondo (Hoofdgerecht) :

Zacht-gegaarde kalfswang met puree van violette-aardappel.

OF

Corvina (Ombervis) / Pizzaiola-saus / Ravioli.

Dolce (Dessert).

Vanille-ijs met aardbei.

  Menu €37 (met aangepaste wijn+waters +koffie €70).

Formaggio misto Supplement + €5.

Quattro & Cinque-portate

Kroketje van scampi met waterkers-dressing.

Ravioli met seizoens-truffel.

*Gebakken ganzenlever met aardbei en vino-cotto.*

Duroc-varkensfilet met gelakte buikspek.

Vanille-ijs met aardbei.

4 gangenmenu zonder ganzenlever €50 (met aangepaste wijn+waters +koffie €88).

          5 gangenmenu met *ganzenlever* €65 (met aangepaste wijn+waters +koffie €110).

Formaggio misto Supplement + €5.

 

          4 gangenmenu zonder krab €50

(met aangepaste wijn+waters +koffie €88).

          5 gangenmenu met krab €65

(met aangepaste wijn+waters +koffie €110).