Entrate fredde
Koude voorgerechten

Handgesneden rundstartaar truffelmayonaise.

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn-dressing.

Gemarineerde zalm, grappa, venkel.

Tomatenassortiment, burrata, basilicumdressing.

Entrate calde
Warme voorgerechten

Kroketje van scampi met cocktail van schaaldieren.

Gepelde Scampi’s “L’angelo Rosso” look/room/anijs/beetje zoet.

Zwezerik / room / pancetta /  champignons.

Kingkrab gegaard in de oven met knoflook en olijfolie.

Pastamenu L’angelo Rosso

3 gangen : amuse, 2 pastagerechten, dessert  €37.

4 gangen : amuse, 3 pastagerechten, dessert  €47.

5 gangen :  amuse, 4 pastagerechten, dessert  €57.

Pesce
Visgerechten

Sogliola mugnaia (zeetong hoeveboter, natuuraardappelen).

Kingkrab gegaard in de oven met knoflook en olijfolie.

Gamba’s aglio e olio, patate erbe verde.

Carne
Vleesgerechten

Tagliata / rucola / parmigiano / aardappel rozemarijn.

Kwartel, truffel, aardappel.

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.