Entrate fredde
Koude voorgerechten

Carne cruda / hand-gesneden rundstartaar / vers truffelschaafsel.

Vitello tonnato modo mio / zacht gegaard kalfsvlees / tonijn.

Entrate calde
Warme voorgerechten

Pomme Moscovite / zure room / garnalen / 30gr. Belg. kaviaar.
Zwezerik / room / pancetta / champignons.
Polpo / Pittige tomatensaus.
Ganzenlever / coquille / appel / peer / kruidenkoek.

Pastamenu L’angelo Rosso

Ook als hoofdgerecht te verkrijgen.(+€5)

Tagliolini granchio / kinkrabpoot / kingkrabragu / lookolie.
Tagliolini tartufo / truffel / boter.
Tagliolini boscaiola / bospaddestoelen / sint-jacobsvruchten

Pesce
Visgerechten

Sogliola mugnaia / zeetong / hoeveboter / aardappel.
Sogliola tartufo / zeetong / truffelboter / pasta / vers geschaafde truffel.
Gamba posilipo / gamba’s / pittige groenten.

Carne
Vleesgerechten

Tagliata TGXU 6 weken gerijpt /aardappel / parmigiano.
Filetto boscaiola / filet pûr / bospaddestoelen / puré / pancetta.

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.