Entrate fredde
Koude voorgerechten

Handgesneden rundstartaar truffelmayonaise.

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn-dressing.

Carpaccio St-Jacobs / Rode biet / Citrus.

Entrate calde
Warme voorgerechten

Gepelde Scampi’s “L’angelo Rosso” look/room/anijs/beetje zoet.

Zwezerik / room / pancetta /  champignons.

Kingkrab gegaard in de oven met knoflook en olijfolie.

Polipo (octopus) / Petrelli-tomaat .

Pastamenu L’angelo Rosso

Pasta / Pomodoro / Melanzana / Stracciatella di Burrata.

Risotto / Pompoen / Brasato ( zacht-gegaard kalfs).

Pasta Porcini (eekhoorntjesbrood) / Truffel.

Tagliolini St-Jacob/ fijne groentjes, Prosecco / Bottarga.

Pesce
Visgerechten

Sogliola mugnaia (zeetong hoeveboter, natuuraardappelen).

Schelvishaasje / Andijvie / Girolen / Senape.

Carne
Vleesgerechten

Tagliata TGXU 6weken gerijpt /aardappel / friarelli (bladgroenten) crème van parmigiano.

Ossobuco modo mio / Kalfswangen / Risotto / mergpijp. € 31

Hert “Rossini” / Ganzenlever / Marsala / Truffel.

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.