Entrate fredde
Koude voorgerechten

Hand-gesneden rundsvlees / Truffel.
Tonijn / Kalf / Vitello tonnato modo mio.
Burratina / Sorbet rode biet / Carne salata.
Trio van rauwe oesters.(6 stuk).

Entrate calde
Warme voorgerechten

Pomme Moscovite / zure room / garnalen / 30gr. Belg. kaviaar.
Zwezerik / room / pancetta / champignons.
Polpo / Pittige tomatensaus.
Ganzenlever / coquille / appel / peer / kruidenkoek.

Pastamenu L’angelo Rosso

Ook als hoofdgerecht te verkrijgen.(+€5)

Pasta King-krabvlees / aglio olio.
Tagliolini Truffel.
Ravioli “Boscaiola” / Boschampignons / aardappelcrème.

Pesce
Visgerechten

Cacciucco (Rijkgevulde vissoep met ½ kreeft)
Sogliola Mugnaia (zeetong hoeveboter).
Zeetong met truffelboter/verse truffel/pasta.

Carne
Vleesgerechten

Tagliata TGXU 6 weken gerijpt /aardappel / parmigiano.
Filetto /Boschampignons /Pancetta / rode wijnsaus.

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.