Entrate fredde
Koude voorgerechten

Hand-gesneden rundsvlees / Truffel

Tonijn / Kalf / Vitello tonnato modo mio

Entrate calde
Warme voorgerechten

Pomme Moscovite / zure room / garnalen / 30gr. Belg. kaviaar.

Zwezerik / room / pancetta /  champignons.

Parmigiana (Aubergine) / Burrata.

Polpo / Pittige tomatensaus.

Gebakken ganzenlever / Vino-cotto / aardbeien.

Pastamenu L’angelo Rosso

Tagliolini pomodoro / Wilde venkel / Slakjes.

Tagliolini  / Pomodoro / Burrata.

Tagliolini Truffel.

Spaghetti Vongole Veraci.

Pesce
Visgerechten

Pasta Marinara / ½ kreeft / Krab / schaaldieren…

Sogliola Mugnaia (zeetong hoeveboter)

Tonno Siciliana

Sogliola Al Tartufo (zeetong Truffelboter).

Carne
Vleesgerechten

Tagliata TGXU 6 weken gerijpt /aardappel / parmigiano

Filetto Rossini / Marsala / Ganzenlever

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.