Entrate fredde
Koude voorgerechten

Hand-gesneden rundsvlees / Truffelmayonaise.

Tonijn / Kalf / Vitello tonnato modo mio.

Entrate calde
Warme voorgerechten

Pomme Moscovite / zure room / garnalen / 30gr. Belg. kaviaar.

Zwezerik / room / pancetta /  champignons.

Parmigiana (Aubergine) / Burrata.

Pastamenu L’angelo Rosso

Pasta King-krabvlees / aglio olio

Tagliolini  / Truffelboter / Vers geschaafde seizoens-truffel.

Pesce
Visgerechten

Rogvleugel / Gnocchi / Kappertjes

Pasta Marinara / ½ kreeft / Krab / schaaldieren…

Carne
Vleesgerechten

Tagliata TGXU 6 weken gerijpt /aardappel / parmigiano.

Ossobuco modo mio / Kalfswangen / puree safraan / mergpijp.

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.