Entrate fredde
Koude voorgerechten

Carpaccio rund / rucola / parmigiano 24m / olijfolie.

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn-dressing.

Carpaccio  Capesante / Granchio/ Mela verde.

Carne salata (gepekeld runds) /  aubergine / ganzenleverkrullen.

Burrata / Biet / Senape(mosterd dressing).

Antipasto dello chef (min.2pers)

Entrate calde
Warme voorgerechten

Minestrone groentesoep

Gepelde Scampi’s “L’angelo Rosso” look/room/anijs/beetje zoet

Zwezerik / room / speck /  champignons

Parmigiana aubergine / Parmigiano / tomatensaus

Pasta
als voorgerecht

Ook als hoofdgerecht te verkrijgen

Tagliolini marinara / mosselen / scampi’s / zeevruchten

Spaghetti / Vongole.

Risotto / Zafferano / Parmigiano.

Tagliolini / Ragu / Mozzarella.

Tagliolini / Carbonara / Tartufo / Pancetta.

Tagliolini / Truffelboter / Verse seizoens- truffel.

Ravioli / Ricciola (Geelvin) / Pistacchio.

Pesce
Visgerechten

Branzino(Zeebaars)/ Olive / Carciofi(Artisjok).

Wilde reuze-scampi/ Salsa verde.

Zeetong meuniere.

Carne
Vleesgerechten

Vitello Vino Rosso/ Animelle / Torta patate pecorino.

Tagliata / rucola /parmigiano / aardappel rozemarijn.

Guancia(Kalfswang) / Risotto Zafferano / Midollo(Mergpijp).

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)