top of page

À la carte

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —

 

Primi (Voorgerechten)

 

Parmigiana / Burrata. 

Vitello tonnato / Zacht-gegaard kalfsvlees / Tonijn. 

Handgesneden rundstartaar met truffel. 

Pomme Moscovite / Zure room / Garnalen / 30gr. Heritage kaviaar. 

Zwezerik / Room / Spek / Champignons. 

Pasta (Als voor- of hoofdgerecht)

Pasta / Vongole.

Pasta pomodoro battuta / Burrata.

Pasta “Wodka” / Boter / Vodka / 30gr. Heritage kaviaar.

 

Pasta ragù “Classico”.

Ravioli tartufo / truffel / boter / vers geschaafde Herfsttruffel.

Tagliolini carbonara / Pancetta / ei 63° / Truffel.

Secondi

 

Zeetong / Garnalen / Aardappel.

Filetto “Rossini” ganzenlever / Truffel .

Ravioli kreeft / Kreeftenstaart / Bieslook.

Dolci

 

Dame blanche “L’Angelo Rosso” - Vanille ijs / Chocolade.

Formaggio Misto - Kaasassortiment met zijn garnituren. 

Affogato - Vanille ijs / Hete koffie.

Sgroppino - Vloeibare sorbet / Vodka / Citroen / Prosecco.

Cioccolato del Ecuador / Frutta di passione.

Sabayon / Marsala.

Espresso Martini - Koude koffie / Wodka / Koffielikeur.

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —

À la carte

bottom of page