

À la carte
(VANAF 18 / 09 tem 29 / 11 / 2025)
— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —
Primi (Voorgerechten)
Wilde eend / Schorseneer / Clementine.
​
Vitello tonnato / Zacht-gegaard kalfsvlees / Tonijn.
​
Parmigiana / Aubergine / Tomatensaus / Stracciatella.
​
Pomme Moscovite / Zure room / Garnalen / 30gr. Heritage kaviaar. ​
​​
​
​​Primi di pasta ( Pasta als voorgerecht)
Pasta “Norcia” / Gehakt / Zwarte herfsttruffel / Peterseliewortel.
​
Pasta / Pesto / Walnoot.
​
Pasta / Kreeften Ragout / Kreeftenstaart / Pomodoro.
​
Tonnarelli tartufo / Pasta / Boter / Zwarte herfsttruffel.
Tonnarelli tartufo "BIANCO “ / Pasta / Boter / Witte truffel.(3 gram)
​
​
Secondi
Zeetong / Truffelboter / Zwarte herfsttruffel / Pasta.
​
Zeetong / Handgepelde grijze garnalen / Puree / Sla
​
Hert / Witlof / Butternut / Peperkoek / Kweepeer.
​
Zwezerik / Pancetta / Champignon / Aardappel.
​
Dolci
Dame blanche “L’Angelo Rosso” - Vanille ijs / Chocolade.
​
Formaggio Misto - Kaasassortiment met zijn garnituren.
​
Affogato - Vanille ijs / Hete koffie.
​
Sgroppino - Vloeibare sorbet / Wodka / Citroen / Prosecco.
​​
​
Sabayon / Marsala.
​
Espresso Martini - Koude koffie / Wodka / Koffielikeur.
— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —
​​
​
Opgelet:
De à la carte gerechten worden niet geserveerd op
zaterdag / zondag en feestdagen.
​

