top of page

À la carte (VANAF 27 maart 2024)

À la carte

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —

 

Primi (Voorgerechten)

 

Duroc-varkenswang / Witte asperge / Aestivum Truffel. 

​

Vitello tonnato / Zacht-gegaard kalfsvlees / Tonijn. 

​

Handgesneden rundstartaar met Aestivum Truffel.

​

Pomme Moscovite / Zure room / Garnalen / 30gr. Heritage kaviaar. 

​

Parmigiana / Burrata. (Aubergine uit de oven met burrata / tomaat en parmezaan.)  

​

Pasta (Als voor- of hoofdgerecht)

​

​

​

Pasta / pomodoro / Burrata.   

​

Pasta / Ragout lams / Groene asperge.

​

Tagliolini tartufo / truffel / boter / Aestivum Truffel.

​

Secondi

 

Zeetong / Garnalen / Puree.

​

Zeetong / Truffelboter / Aestivum Truffel / Pasta. 

​

Tagliolini / Ragout kreeft / Kreeftenstaart.

​

Filetto / Asperge / Peulen.

 

Dolci

 

Dame blanche “L’Angelo Rosso” - Vanille ijs / Chocolade.

​

Formaggio Misto - Kaasassortiment met zijn garnituren. 

​

Affogato - Vanille ijs / Hete koffie.

​

Sgroppino - Vloeibare sorbet / Wodka / Citroen / Prosecco.

​

Chocolade / Pecan Crumble Amarena.

​

Sabayon / Marsala.

​

Espresso Martini - Koude koffie / Wodka / Koffielikeur.

​

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —
​
 
​

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —

 

Primi (Voorgerechten)

 

Parmigiana / Burrata.

​

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn.

​

Handgesneden rundstartaar met truffel.

​

Pomme Moscovite / zure room / garnalen / 30gr. Heritage kaviaar.

​

Zwezerik / room / spek / champignons.

​

Pasta (Als voor- of hoofdgerecht)

​

Pasta pomodoro battuta / Burrata.

​

Pasta “Wodka” /boter / vodka 30gr. Heritage kaviaar.

​

Pasta ragù “Classico”.

​

Tagliolini tartufo / truffel / boter / vers geschaafde truffel.

​

Tagliolini carbonara / Pancetta / ei 63° / Truffel.

​

Secondi

 

Zeetong / Garnalen / Aardappel.

​

Tagliata Txogitxu.

(6 weken gerijpte ENTRECOTE van oude vette melkkoeien van minstens 8 jaar oud.

Kwaliteit van het vlees wordt afgemeten aan de kwaliteiten van het vet)

​

Ravioli kreeft / Hele kreeft gedecorticeerd / Bieslook.

​

Gamba’s / look / olie / peterselie / pasta.

​

Dolci

 

Dame blanche ”L’Angelo Rosso”
(Vanille ijs / chocolade. )

​

Formaggio Misto

(Kaasassortiment met zijn garnituren. )

​

Affogato

(Vanilleijs / Hete koffie.)

​

Sgroppino

(vloeibare sorbet / vodka / citroen/ prosecco.)

​

Peer / Chocolade / Vanille.

​

Sabayon / Marsala.

​

Espresso Martini

(Koude koffie/Wodka/Koffielikeur.)

​

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —
bottom of page