top of page

À la carte (VANAF  28 september 2024)

À la carte

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —

 

Primi (Voorgerechten)

 

Parmigiana / Burrata.

Vitello tonnato / Zacht-gegaard kalfsvlees / Tonijn. 

Tartaar rund / Truffel.    

Pomme Moscovite / Zure room / Garnalen / 30gr. Heritage kaviaar. 

Zwezerik / Room / Spek / Champignon.  

Pasta (Als voor- of hoofdgerecht)

Pasta / pomodoro / Burrata.   

Pasta / “Ragu Classico”. 

Tagliolini tartufo / truffel / boter / Aestivum Truffel.

Macaroni / Pesce spada / Provolone / Melanzane

Secondi

 

Zeetong / Garnalen / Puree.

Zeetong / Truffelboter / Aestivum Truffel / Pasta. 

Filetto "Rossini" / Ganzenlever / Truffel / Marsala.  

Gamba's look / Olie / Zeekraal.

 

Dolci

 

Dame blanche “L’Angelo Rosso” - Vanille ijs / Chocolade.

Formaggio Misto - Kaasassortiment met zijn garnituren. 

Affogato - Vanille ijs / Hete koffie.

Sgroppino - Vloeibare sorbet / Wodka / Citroen / Prosecco.

Mont Blanc / Castagne / Panna cotta.

Sabayon / Marsala.

Espresso Martini - Koude koffie / Wodka / Koffielikeur.

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —
 

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —

 

Primi (Voorgerechten)

 

Parmigiana / Burrata.

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn.

Handgesneden rundstartaar met truffel.

Pomme Moscovite / zure room / garnalen / 30gr. Heritage kaviaar.

Zwezerik / room / spek / champignons.

Pasta (Als voor- of hoofdgerecht)

Pasta pomodoro battuta / Burrata.

Pasta “Wodka” /boter / vodka 30gr. Heritage kaviaar.

Pasta ragù “Classico”.

Tagliolini tartufo / truffel / boter / vers geschaafde truffel.

Tagliolini carbonara / Pancetta / ei 63° / Truffel.

Secondi

 

Zeetong / Garnalen / Aardappel.

Tagliata Txogitxu.

(6 weken gerijpte ENTRECOTE van oude vette melkkoeien van minstens 8 jaar oud.

Kwaliteit van het vlees wordt afgemeten aan de kwaliteiten van het vet)

Ravioli kreeft / Hele kreeft gedecorticeerd / Bieslook.

Gamba’s / look / olie / peterselie / pasta.

Dolci

 

Dame blanche ”L’Angelo Rosso”
(Vanille ijs / chocolade. )

Formaggio Misto

(Kaasassortiment met zijn garnituren. )

Affogato

(Vanilleijs / Hete koffie.)

Sgroppino

(vloeibare sorbet / vodka / citroen/ prosecco.)

Peer / Chocolade / Vanille.

Sabayon / Marsala.

Espresso Martini

(Koude koffie/Wodka/Koffielikeur.)

— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —
bottom of page