À la carte
— Vanaf 5 personen serveren we enkel een menu —
Primi (Voorgerechten)
Parmigiana / Burrata.
Vitello tonnato / Zacht-gegaard kalfsvlees / Tonijn.
Handgesneden rundstartaar met truffel.
Pomme Moscovite / Zure room / Garnalen / 30gr. Heritage kaviaar.
Zwezerik / Room / Spek / Champignons.
Pasta (Als voor- of hoofdgerecht)
Pasta / Vongole.
Pasta pomodoro battuta / Burrata.
Pasta “Wodka” / Boter / Vodka / 30gr. Heritage kaviaar.
Pasta ragù “Classico”.
Ravioli tartufo / truffel / boter / vers geschaafde Herfsttruffel.
Tagliolini carbonara / Pancetta / ei 63° / Truffel.
Secondi
Zeetong / Garnalen / Aardappel.
Filetto “Rossini” ganzenlever / Truffel .
Ravioli kreeft / Kreeftenstaart / Bieslook.
Dolci
Dame blanche “L’Angelo Rosso” - Vanille ijs / Chocolade.
Formaggio Misto - Kaasassortiment met zijn garnituren.
Affogato - Vanille ijs / Hete koffie.
Sgroppino - Vloeibare sorbet / Vodka / Citroen / Prosecco.
Cioccolato del Ecuador / Frutta di passione.
Sabayon / Marsala.
Espresso Martini - Koude koffie / Wodka / Koffielikeur.