Entrate fredde
Koude voorgerechten

Carpaccio rund / rucola / parmigiano 24m / olijfolie.

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn-dressing.

Tonijncarpaccio / scampi / pistache.

Carne salata (gepekeld runds) /  aubergine / ganzenleverkrullen.

Burrata / Biet / Senape(mosterd dressing).

Antipasto dello chef (min.2pers)

Entrate calde
Warme voorgerechten

Minestrone groentesoep

Gepelde Scampi’s “L’angelo Rosso” look/room/anijs/beetje zoet

Kroketje fazant/ granaatappel.

Zwezerik / room / speck /  champignons

Parmigiana aubergine / Parmigiano / tomatensaus

Coquilles / fijne groentjes

 

Pasta
als voorgerecht

Ook als hoofdgerecht te verkrijgen

Tagliolini marinara / mosselen / scampi’s / zeevruchten

Spaghetti / Vongole.

Risotto / Funghi / Parmigiano.

Lasagna / Ragu / Crema di burrata.

Tagliolini / Carbonara / Tartufo / Pancetta.

Tagliolini / Truffelboter / Verse seizoens- truffel.

Tagliolini / Langoustines /  Pomodoro / Pistache.

 

Pesce
Visgerechten

Kabeljauw / Vermouth / courgettes.

Wilde reuze-scampi/ Salsa verde.

Zeetong meuniere.

 

Carne
Vleesgerechten

Kwarteltje / Truffel / Sausje met pancetta.

Tagliata / rucola /parmigiano / aardappel rozemarijn / truffel .

Everzwijn / linzen / Wortel / parmezaan.

Ossobuco in tomatensaus / vergezeld met pasta.

 

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)