Entrate fredde
Koude voorgerechten

Carpaccio rund / verse truffel / parmigiano 24m / olijfolie.

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn-dressing.

Tartaar van zeebaars / Carpaccio tomaat  / Aromatische kruiden.

          Burrata / Biet / Senape(mosterd dressing).

Antipasto dello chef (min.2 pers).

 

Entrate calde
Warme voorgerechten

Minestrone groentesoep.

Gepelde Scampi’s “L’angelo Rosso” look/room/anijs/beetje zoet.

Zwezerik / room / pancetta /  champignons.

Parmigiana aubergine / Parmigiano / tomatensaus.

Kingkrab gegaard in de oven met knoflook.

          Velouté di  cavolfiore / Caprino (geitenkaas) / Verse truffel ).

 

Pasta
als voorgerecht

Ook als hoofdgerecht te verkrijgen

Tagliolini marinara / mosselen / scampi’s / zeevruchten,

          Spaghetti / Vongole.

Tagliolini / Ragu /  parelhoen.

Lasagna Amalfitana / Stracchino-kaas.

Tagliolini / Carbonara / Tartufo / Pancetta.

Tagliolini / Truffelboter /  Verse seizoens- truffel.

Ravioli / Ricciola (Geel-vin) / Pistacchio.

 

Pesce
Visgerechten

Skreihaasje / Aubergine / Schaaldierenjus.

Gamba’s / look / olie / peterselie.

Zeetong meuniere.

 

Carne
Vleesgerechten

Kalfs /witloof / ganzenlever-terrine / Ravioli truffelaardappel.

Tagliata / rucola / parmigiano / aardappel rozemarijn.

Guancia (Kalfswang) / Risotto Zafferano / Midollo(Mergpijp).

 

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)