Entrate fredde
Koude voorgerechten

Carpaccio rund / parmigiano 24m / olijfolie.

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn-dressing.

Handgesneden rundstartaar truffelmayonaise.

 Caprese tomaat en burrata.

Entrate calde
Warme voorgerechten

Minestrone groentesoep.

Gepelde Scampi’s “L’angelo Rosso” look/room/anijs/beetje zoet.

Zwezerik / room / pancetta /  champignons.

Kingkrab gegaard in de oven met knoflook en asperges.

Pasta
als voorgerecht

Ook als hoofdgerecht te verkrijgen

Tagliolini marinara / mosselen / scampi’s / zeevruchten,…

          Spaghetti / Vongole.

Tagliolini / Langoustines.

Ravioli met seizoens-truffel.

Tortellini / carne cruda / crema grana padano.

Ravioli cacio pepe, doppio burro, salvia.

Pesce
Visgerechten

Zeewolfhaasje, venkel, paddestoelen, schaaldierenjus.

Kingkrab gegaard in de oven met knoflook en asperges.

Tonno (Tonijn) “Siciliana”.

Carne
Vleesgerechten

Tagliata / rucola / parmigiano / aardappel rozemarijn.

Zacht-gegaarde kalfswang met puree van violette-aardappel.

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)