Entrate fredde
Koude voorgerechten

Handgesneden rundstartaar truffelmayonaise.

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn-dressing.

Tartaar tonijn / gekonfijte petrelli tomaat / groene thee.

Carpaccio ”Fassone” rund / crema di parmigiano.

Entrate calde
Warme voorgerechten

Gepelde Scampi’s “L’angelo Rosso” look/room/anijs/beetje zoet.

Zwezerik / room / pancetta /  champignons.

Kingkrab gegaard in de oven met knoflook en olijfolie.

Polipo (octopus) / Petrelli-tomaat .

Pastamenu L’angelo Rosso

Pasta kreeftenvlees / Haringkaviaar / Limoen.

Spaghetti / cozze (mosseltjes).

Pasta Norcia (kruidig kalfs en rundergehakt) / Truffel.

Ravioli / boschampignons /  Verse seizoens- truffel.

Pesce
Visgerechten

Sogliola mugnaia (zeetong hoeveboter, natuuraardappelen).

Pladijsfilet / schaaldierenjus / Saffraanpuree.

Carne
Vleesgerechten

Tagliata TGXU 6weken gerijpt /aardappel / friarelli (bladgroenten) crème van parmigiano.

Kalfswangen / saffraanpuree / mergpijp.

Wilde eend/ nougat/ marsala/ knolselder.

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)