Entrate fredde
Koude voorgerechten

Handgesneden rundstartaar truffelmayonaise.

Vitello tonnato / zacht-gegaard kalfsvlees / tonijn-dressing.

Entrate calde
Warme voorgerechten

Gepelde Scampi’s “L’angelo Rosso” look/room/anijs/beetje zoet.

Zwezerik / room / pancetta /  champignons.

Kingkrab gegaard in de oven met knoflook en olijfolie.

Polipo (octopus) / Petrelli-tomaat .

Uovo in camicia  63° (gepocheerd ei met bloemkool / truffelaardappel)

Supplement 30 gram Italiaanse kaviaar Oscietra Royal

Supplement 30 gram Belgische kaviaar gold label

Supplement Italiaanse witte truffel

Pastamenu L’angelo Rosso

Tagliolini / Rucola / amandelen

Pappardelle met hertenragout en ganzenlever

Pasta kreeftenvlees / Haringkaviaar / Limoen

Tagliolini doppio burro (Tagliolini met goede boter)

Supplement 30 gram Italiaanse kaviaar Oscietra Royal

Supplement 30 gram Belgische kaviaar gold label

Supplement Italiaanse witte truffel

Pesce
Visgerechten

Sogliola mugnaia (zeetong hoeveboter, natuuraardappelen)

Carne
Vleesgerechten

Tagliata TGXU 6weken gerijpt /aardappel / friarelli (bladgroenten) crème van parmigiano.

Ossobuco modo mio / Kalfswangen / Risotto / mergpijp.

Om lang wachten te voorkomen en de kwaliteit te kunnen blijven verzekeren vragen we om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.De menu’s worden enkel geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. (wordt ook aangepast allergenen,vegetariërs…)

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.